Top

De Hyundai Garanties

Onbezorgd op weg in
buiten- en binnenland

U kunt vertrouwen op uw Hyundai en op de Hyundai-serviceorganisatie. Hyundai scoort steeds zeer hoog in de diverse onderzoeken naar de betrouwbaarheid. En mocht er toch iets gebeuren met uw Hyundai waardoor u niet meer verder kunt, dan bieden wij u meteen hulp.

Hyundai 5 jaar garantie
zonder kilometerbeperking

Kwaliteit is een ruim begrip. Kwaliteit bepaalt de manier waarop u rijdt, maar ook óf u rijdt. Kwaliteit is tastbaar, maar zit 'm ook in het gevoel dat u krijgt wanneer u een showroom binnenwandelt.

Lees meer

Kwaliteit heeft dus vele verschijningsvormen. Eén ding is zeker: wie de beste kwaliteit levert, kan ook de beste garantie bieden. Daarom worden alle nieuwe modellen van Hyundai geleverd met de unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

Geen kilometerbeperking
De garantie die Hyundai biedt is niet alleen gebaseerd op de beste materialen en de modernste technieken, maar zit vooral in puur zorgeloos rijplezier. Iedere dag weer, voor iedereen die Hyundai rijdt, ongeacht de hoeveelheid kilometers. Zoveel garantie ziet u maar zelden!
Let wel: de Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking is alleen van toepassing op Hyundai voertuigen die initieel zijn verkocht door een Erkend Hyundai Dealer aan een eindgebruiker. De Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking is recentelijk gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan het voertuig onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Zie voor gedetailleerde voorwaarden het garantieboekje of raadpleeg uw Erkend Hyundai Dealer.

Download hier de details van alle voorwaarden.

5 jaar onbeperkte
gemoedsrust

Goed om te weten dat in een wereld vol beperkingen er toch nog iets onbeperkt is. Op zoek naar onbeperkte gemoedsrust? U krijgt het standaard bij uw Hyundai. Allereerst omdat die is gebouwd conform de hoogste kwaliteitsnormen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan bieden wij een garantie die net zo goed is als uw Hyundai:

 • 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten, zonder kilometerbeperking
 • Gratis hulp bij pech onderweg, in binnen en buitenland
 • Kosteloze inspectie van de auto in het voor- en najaar

Juridische weetjes

5 jaar onbeperkt kilometers maken

Ook al rijdt u tot de maan en weer terug; onze garantie dekt alle defecten die het gevolg zijn van een product of fabricagefout.

U kunt hiervoor terecht bij elke Hyundai dealer in Europa. De garantie* is van toepassing op alle nieuwe Hyundai personenauto’s die sinds 2011 in Nederland werden verkocht.

*De garantie is aan voorwaarden onderhevig. Download hier de details.

Hulp bij pech onderweg

Als u toch pech krijgt met uw Hyundai? Geen nood: van Hyundai krijgt u, mits u uw auto volgens fabrieksvoorschrift bij de Hyundai Erkend Reparateur laat onderhouden, gratis hulp bij pech: 24 uur per dag, 7 dagen per week en waar dan ook in Europa.

Deze hulp is uiteraard ook van toepassing als u zelf een foutje maakt zoals bij het tanken van de verkeerde brandstof, een lekke band of een lege accu.

Gratis inspectie in voor- en najaar

Een klein beetje extra aandacht kan grotere problemen voorkomen. Daarom bent u bij de Nederlandse Hyundai dealer aan het begin van de zomer en de winter welkom voor een gratis inspectie op 10 punten.

Extra voordelen voor Hyundai-rijders

 • 12 jaar carrosseriegarantie. Hyundai garandeert*, zonder kilometerbeperking dat gedurende 12 jaar geen sprake zal zijn van doorroesten van binnenuit.
 • Optioneel Hyundai Autoverzekering met 5 jaar nieuwwaarde dekking!
 • 2 jaar garantie* op originele Hyundai-onderdelen
 • 5 jaar garantie* op de lak
*De garantie is aan voorwaarden onderhevig. Download hier de details.

Vijf jaar onbeperkte gemoedsrust, wie wil dat nu niet? Bij uw Hyundai is dit standaard! Omdat we onze auto’s bouwen conform de hoogste kwaliteitsnormen, kunnen we ook de beste garantie bieden. Daarom worden alle nieuwe personenauto’s van Hyundai geleverd met de unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Ook krijgt u bij uw nieuwe Hyundai gedurende 5 jaar een gratis inspectie in het voorjaar en in het najaar en levenslang hulp bij pech onderweg. Goed om te weten dat in een wereld vol beperkingen er toch nog iets onbeperkt is.

De unieke Hyundai-garantie omvat:
 • 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten – zonder kilometerbeperking
 • Mobiliteitsgarantie – hulp bij pech onderweg. Levenslang indien u uw auto laat onderhouden bij een Hyundai Erkend Reparateur. Vanaf de aflevering van uw nieuwe auto heeft u 12 maanden gratis Hulp bij pech onderweg. Elke keer dat u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren door de Hyundai Erkend Reparateur wordt de gratis dekking weer met 12 maanden verlengd.
 • 5 jaar voertuiginspectie – preventieve controles door een Hyundai Erkend Reparateur

Hyundai 8 jaar batterijgarantie

Ook voor onze elektrisch aangedreven Hyundai’s geldt dat deze worden geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s. En daar bovenop levert Hyundai nog een extra garantie op de krachtige batterij.

Lees meer

Hyundai legt zich steeds nadrukkelijker toe op de ontwikkeling van modellen met een elektrische aandrijflijn. Deze duurzame Hyundai’s worden met dezelfde toewijding en precisie ontwikkeld en gebouwd als al onze andere producten.

Garantie van acht jaar/200.000 km
Op de batterij in zijn elektrisch aangedreven modellen biedt Hyundai de in de markt toonaangevende garantie van acht jaar/200.000 km. Zo’n garantie is ongekend en weerspiegelt het grenzeloze vertrouwen dat Hyundai heeft in zijn producten.

De garantie van acht jaar/200.000 km wordt mogelijk gemaakt door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. De compacte, oplaadbare en lichtgewicht lithium-ion-polymeerbatterijen in onze elektrisch aangedreven modellen leveren uitstekende prestaties, hebben toonaangevende energie- en laadkarakteristieken en een lange levensduur. Bovendien levert de hoogvoltagebatterij altijd optimaal vermogen en opladen gaat snel.


Hyundai Mobiliteitsgarantie

U kunt vertrouwen op uw Hyundai en op de Hyundai-organisatie. Hyundai scoort steeds zeer hoog in de diverse onderzoeken naar de betrouwbaarheid. En mocht er toch iets gebeuren met uw Hyundai waardoor u niet meer verder kunt, dan bieden wij u meteen hulp.

Lees meer

Een lekke band, een lampje laten branden met een lege accu als gevolg of per ongeluk de verkeerde brandstof getankt? Het kan iedereen gebeuren. Van Hyundai krijgt u gratis hulp bij pech onderweg, 24 uur per dag, 7 dagen per week en waar dan ook in Europa. Voorwaarde is dat u uw auto volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden bij de Hyundai Erkend Reparateur. Voor u als Hyundai-rijder is hierdoor een lidmaatschap voor uw auto van bijvoorbeeld de Wegenwacht of Route Mobiel overbodig.

Altijd een oplossing
Om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen, komen wij zo spoedig mogelijk naar u toe. Mocht het probleem niet ter plekke opgelost kunnen worden, dan wordt de auto naar de dichtstbijzijnde Hyundai Erkend Reparateur gebracht. Indien het euvel niet diezelfde dag verholpen kan worden, kunt u kiezen voor vervangend vervoer, een hotelaccommodatie of vervoer naar huis of naar de eindbestemming. Hyundai Mobiliteitsgarantie neemt alle zorgen uit handen, regelt én betaalt. Indien nodig zal ook repatriëring van de auto of het versturen van onderdelen geregeld en vergoed worden.

De garantie is aan voorwaarden onderhevig. Download hier de details.

De unieke Hyundai-garantie omvat:
 • Hulp in binnen- en buitenland (Europa) en ook op uw huisadres. Tevens hulp bij lekke band, lege accu of verkeerd getankte brandstof.
 • Altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 • Snelle hulp bij pech, of
 • gratis vervangend vervoer, of
 • hotelovernachting, of
 • (openbaar) vervoer naar huis of eindbestemming.

Hulp nodig?
U belt het Hyundai-alarmnummer (020) 851 22 22 en legt de situatie uit aan Nederlandse medewerkers. Zij regelen vervolgens assistentie voor u, zodat u weer verder kunt.

Wegenwacht? Route Mobiel?
Die hebt u dus niet meer nodig. De kosten voor dat lidmaatschap bespaart u voortaan.


Hyundai Verlengde Garantie

Bij aankoop van een nieuwe Hyundai krijgt u 5 jaar garantie De garantie heeft betrekking op productie- of fabricagefouten. Werkzaamheden als gevolg van normale slijtage en regulier onderhoud zijn uitgesloten van de garantie. , zonder kilometerbeperking. Garantiereparaties worden gratis uitgevoerd, waarbij Hyundai de kosten van de onderdelen en het arbeidsloon volledig vergoedt. Meer zekerheid kan gewoon niet. Of toch wel?

Lees meer

Jawel – met de Hyundai Verlengde Garantie! U kunt de garantietermijn tegen betaling uitbreiden tot maximaal 7 jaar.

U kunt kiezen voor verlenging van de garantietermijn tot één maand voordat de fabrieksgarantie eindigt. De meeste kopers kiezen voor de extra garantie direct bij aanschaf. De garantie is overdraagbaar, dus dat maakt de Hyundai aantrekkelijker als occasion.

Wanneer wordt de Hyundai Verlengde Garantie van kracht?
De Hyundai Verlengde Garantie gaat in op de dag dat de fabrieksgarantie of de eerder afgesloten Hyundai Verlengde Garantie afloopt. U dient wel uiterlijk één maand vóór afloop van de fabrieksgarantie/Hyundai Verlengde Garantie aan uw Hyundai Erkend Reparateur kenbaar te maken dat u gebruik wilt maken van de aanvullende Hyundai Verlengde Garantie en de kosten hiervan te hebben voldaan.

Hoe lang is de Hyundai Verlengde Garantie geldig?
Afhankelijk van het contract dat u hebt afgesloten, eindigt de Hyundai Verlengde Garantie:

 • 12 maanden na afloop van de fabrieksgarantie.
 • 24 maanden na afloop van de fabrieksgarantie.

Voor modellen met 5 jaar fabrieksgarantie kunt u kiezen voor 12 of 24 maanden extra garantie. Het is niet mogelijk om na 12 maanden de Hyundai Verlengde Garantie wederom met 12 maanden te verlengen. Als u graag 24 maanden Hyundai Verlengde Garantie wilt, dan moet u dus in eerste instantie direct voor een duur van 24 maanden kiezen. De Hyundai Verlengde Garantie voor het 6e en 7e jaar is geldig voor benzinemodellen tot een maximumkilometerstand van 200.000 kilometer en voor dieselmodellen tot een maximumkilometerstand van 250.000 kilometer.

Voordelen van Hyundai Verlengde Garantie:
 • Geen onverwachte reparatiekosten.
 • Geen eigen risico.
 • Overdraagbaar bij verkoop van uw auto.
 • Eenmalig vast bedrag, daarna geen risico’s meer.
 • Gebruik van originele Hyundai-onderdelen bij reparaties.

Klik hier voor de Algemene bepalingen van de Hyundai Verlengde Garantie.
Kijk hier voor de Prijzen Verlengde Garantie

e-brochure E-brochure maken afspraak Afspraak maken